PRODUCTIEFACILITEIT VAN MELK EN ZUIVELPRODUCTEN IN IZMIR
De faciliteit heeft een totale verwerkingsoppervlakte van 1800 m2 op een oppervlakte van 950 m2 met 2 verdiepingen.
De faciliteit is gelegen in een strategisch gebied op het gebied van transport en logistiek. Het ligt op 130 km van de luchthaven Izmir Adnan Menderes, 90 km van de luchthaven Edremit, 112 km van de haven van Izmir, 30 km van de haven van Dikili, 33 km van de haven van Çandarlı en 35 km van de snelweg Istanbul-Izmir.
PER GEOGRAFISCHE TEKEN, Bergama Tulum Cheese is een belangrijk product van de regio dat een patent heeft gekregen.
De faciliteit heeft een verwerkingscapaciteit van 50 ton. De tegels zijn geschikt voor voedselproductie, ze zijn geplaveid tot aan de plafonds, de kamerwanden en vloeren zijn geïsoleerd en zo gemaakt dat het warmteverlies minimaal is.
BIJ DE FACILITEIT;
* Kookketels
* Ayran-tanks
* Verdamper 3 ton/uur
* Roomzeefje 2, 5 ton/uur
* Productieruimten
* Stoomketel
* Compressor
* Generator
* +4 graden voorraadkamers
* +44 graden incubatiekamers
* Laboratoriumruimte
* Kleedkamers, badkamers en toiletten
* 2,5 ton vrachtlift
* Personeel, Boekhouding, Administratieve Zaken en Archiefruimtes
Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst
Wijziging tijdsinterval
Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.
Stel nu Dit bericht niet meer tonen